Rólam

Életem jelmondata: A belső változás a boldog élet motorja!

Szeretettel Üdvözöllek!

Angyal Mária Magdolna vagyok. Több mint tíz évvel ezelőtt kezdtem el keresni a megoldást az egészségügyi és lelki problémáimra. Sok módszert kipróbáltam páciensként és többet meg is tanultam, hogy magamat és másokat is gyógyíthassam.

Három gyernekem van, ezért nagyon fontos számomra a családi harmónia és béke. Hogyan lehet életrevaló, érzelmileg kiegyensúlyozott  gyerekeket nevelni és a nők helyzete a családban. Hogyan tudjuk a különböző női szerepeket felfedezni magunkban, összehangolni és a helyére tenni. A gyereknevelés és a női szerepek problémáival én is sokat dolgoztam magamon eddig is és még mindig úton vagyok. Mégis ma már teljesebb életet tudok élni anyaként és nőként egyaránt. Ezt hogy értem el? Azzal, hogy változtam, megváltoztattam a gondolataimat, a cselekedeteimet, az érzelmeimet. Ezért mélyen hiszek a belső változás testi-lelki gyógyitó erejében.

Miben tudok segíteni neked? A belső változásodban.

Mert ahhoz, hogy elérd céljaidat elsősorban Neked kell változnod és nem másoknak körülötted! Amikor Te változol a környezeted is elkezd változni. Ez alól nincs kivétel.

Hogyan segítek? Rapid Transformational Therapy (RTT) kezeléssel. Az életem során felmerülő kihívások miatt találtam rá az RTT-re, sok módszert kipróbáltam és megtanultam de messze az RTT a leghatékonyabb, leggyorsabb, és leghatásosabb eszköz az arzelálonban.

Az RTT támogat Téged abban, hogy megértsd mi okozza az elakadásod az életed bármelyik területéről is legyen szó. Amint megértetted azonnal el is tudod engedni azokat a hiteket, érzelmeket és gondolatokat amik gátolnak Téged abban, hogy változz és ezáltal elérd céljaidat. Csodának beillő változásokat és eredményeket tapasztalok nap mint nap. Légy Te is részese ennek.

Várlak szeretettel Szentendrén. Bejelentkezés: 06 20 945 4985

Te is képes vagy bármit elérni és bármivé lenni!